Over Rekla 2000

Bij Rekla 2000 zijn we dé go-to voor al je relatiegeschenken, promotieartikelen en premiums. Ons assortiment groeit bijna dagelijks, met de nieuwste en meest interessante items gebaseerd op de laatste trends.

We zijn altijd op jacht naar producten die helemaal van nu zijn, want we weten dat wanneer iets hot is bij consumenten, het ook een hit zal zijn in de wereld van relatiegeschenken en promotionele artikelen.

Dankzij ons uitgebreide netwerk van nationale en internationale leveranciers zijn we ervan overtuigd dat we precies dat item kunnen leveren dat je logo, boodschap of actie extra laat opvallen.

Bij ons draait alles om vertrouwen - we zien het als de fundering van een succesvolle samenwerking. Als jij ons ziet als meer dan alleen een leverancier, maar als een partner, dan hebben we ons werk goed gedaan. Transparant werken op basis van wederzijds respect is in alle gevallen ons uitgangspunt.

Natuurlijk zijn prijs, kwaliteit en snelle levering belangrijk, maar vooral het snel reageren en het persoonlijk contact staan bij Rekla 2000 centraal. We denken graag met je mee als het gaat om creatieve oplossingen om je boodschap uit te dragen. Uiteraard voorzien wij onze artikelen graag van duurzame bedrukkingen, graveringen of borduursels.

We kunnen niet wachten om jou binnenkort als klant te verwelkomen!

Met vriendelijke groet,
Team Rekla 2000Neem contact met ons op

Error 404