Over Rekla 2000

Rekla 2000 is gespecialiseerd in het leveren van relatiegeschenken, promotieartikelen, premiums en aanverwante artikelen. Ons zeer uitgebreide assortiment wordt bijna dagelijks aangevuld met nieuwe interessante items op basis van de laatste trends.

Het hele jaar door zijn wij op zoek naar producten die onze collectie volledig van deze tijd houden. Zodra producten bekendheid genereren bij consumenten, zullen ze in de markt voor relatiegeschenken en promotionele artikelen ook sneller aanslaan. Door een zeer nauw samenwerkingsverband met vele nationale en internationale leveranciers zijn wij ervan overtuigd juist dat artikel te kunnen leveren dat uw logo, boodschap of actie extra onder de aandacht brengt.

Vertrouwen zien we als bouwsteen voor een succesvolle samenwerking. Wanneer de klant ons als partner ziet, dus niet alleen als leverancier, hebben wij ons werk goed gedaan. Transparant werken op basis van wederzijds respect is in alle gevallen ons uitgangspunt.

Uiteraard zijn prijs, kwaliteit en snelle levering van het grootste belang, maar vooral het snel reageren en het persoonlijk contact staan bij Rekla 2000 centraal. Graag denken wij met u mee als het gaat om creatieve oplossingen. Vanzelfsprekend voorzien wij al onze artikelen graag van een duurzame bedrukking, gravering of borduursel.

Wij hopen ook u binnenkort als klant te mogen begroeten!